Thursday, 8 March 2012

Muka buku yang terkunci? :O

Hello! Hi! Assalamualaikum! Rasa macam sakit hati sikit sebab lupa password facebook. Kan before this I deactived so ni konon-kononnya nak activekan balik lah. Tapi hamek kau! Boleh pulak terlupa password. Dah try banyak kali dah tapi tak boleh jugak. Sumpah sedih. Nampak sangat tak bagi aku activekan balik heheh -.-

Rasa macam nak buat facebook baru tapi sayang lah account yang lama ni. Banyak kenangan kononsssss. Kenangan apa pun aku tak tahu hehehe .___. Susah nak stalk orang lepas ni heheh. K kalau aku ada mood, aku create new account. So nanti korang boleh lah add k... Tak payah add pun takpa sebenarnya hehehe .___.y
Aku tak suka sangat approve orang sesuka hati kan. Bukan approve nak penuhkan friendlist. K... Im not that type. Friends sampai 4000+ pastu create account lain sebab list dah full. Padahal kau yang tak habis-habis promote facebook kau tu hahaha kelakar sikit. *Gelak pecah perut sikit*

Well...people nowadays. Macam-macam ragam lah kan. So kepada warga facebook yang tercinta, jangan rindu saya kayhhh! I will be back! InsyaAllah.. Tapi kalau awak terlampau rindu saya sampai dah tak boleh tahan dah. Boleh lah tweet kita dekat sini tau! Ececeh badget macam artis kejap hahaha pun boleh~~ Kalau rasa tak nak follow, tak payah follow k... Sebab kita tak batak follower sgt pun. Biarlah follower sikit pun. Biarlah. Yang penting Aril reply tweet kita. Maria Elena pun. Eh lupa kembar kita najwa latif pun. K muka sama ke? Mak cik aku cakap muka kitorang sama. Bukan aku yang cakap tau. Tapi aku ada jerawat, dia takde :(

Gambar takda eh skrg. Harap maklum.. Aku malas nak search dekat tumblr. Dekat google tak best, gambar semua macam sakai hahaha. Straight to the point. No no kalis k...

K-bye-bye-yooo-watsapppp-manhhhhh!!!

No comments:

Post a Comment