Sunday, 4 March 2012

Friends.

Today I would like to post about my friends. They're my bestfriend ever. I love em' so much! Yeayhhhh
Pergi mana-mana je mesti berlima hahaha WG gituuu~ Since last year kot kitorang rapat. Tak boleh jumpa, gosip je tahu hahaha. Dalam class ke time rehat ke time balik ke, ada je cerita nak digosipkan hahaha. Well..

Macam-macam perangai ada hehehe. Ada yang suka nangis lah, selfish lah, perasan muka macam dynaz lah hahaha yang suka mintak maaf, yang berlagak kak yong pun ada hehehe .____.  *Lambai tangan*
Memang ah sometimes ada yang tarik muka, gaduh sikit-sikit. Adat lah tu kan, gaduh manja gituuuu~~
Hopefully our friendship long lasting kayh... Amin.

Eventhought this year kita dah tak sekelas pun nevermind lah kan.. Nanti dekat universiti kita together-gether lah kan. Dont worry! Haaaa k this is our picture....   *Ni yang penting sebenarnya hahaha*





Zaman bila tah ni hahahaha




Haaaa yang ni yang baru hehehe lol





Yeayhhhh WG is da best!!!




At wetworld, batu pahat. Last year punya gambar hwhwhw




Bergabung meletup hahaha ape ni? ROFLOL




Alahaiii time ni muka wa masih licin dan suci gebu lagi hahaha *Nak kulit muka ni balik!!!*




Ni masa jamuan last year punya last year. Form 2 :)



Thats all kbye xxxx :*











No comments:

Post a Comment