Friday, 2 March 2012

Heart Attack.

Assalamualaikum.. Malam ni amat membosankan. Tak tahu nak buatpe, tweeting with eca jelah.. Aril tak online pulak harini phewww -..- Hahahaha eh apesal tetiba aril pulak ni? Kenal aril tak? Alaaa yg AF7 tu lah, hensem-hensem sikit tu. Kenal kan kan?

Know what?!! Semalam kita tweet dengan dia hahaha. K aku memang rajin mention artis kan, tapi selalu takda respon pun. K.... Hm tapi Aril reply tauuuuuu, terkejut gila aku. Tetiba keluar dekat TL. Gila ah nak tercabut ok jantung hahaha. Over kan? Well.... Nak tahu dia reply apa? K jap eh....

First, aku mention macam gini dekat dia.  *rujuk gambar dibawah* 






Hahahahaha mention nama je tau.. Pastu dia reply ni haaa~~~ *Rujuk lagi*






Alahai betapa bahagianya aku masa tu..Seriously tak expect lgsung that he will reply my mention. Lgsung tak okay. Tapi Alhamdulilah... Hehehe siap buat bentuk love okay tu hahaha. And then aku pun reply lah *rujuk gambar diatas yg ada arrow 2 tu* Nampak kan? Dah reply tu terus dia dah tak reply balik.. Sebab time tu dia tgh busy tengok konsert apa tah. Maybe sebab tu tak sempat nak reply hehehe


Hehehe saja je nak post pasal ni. Jangan jealous tau hahahaha kbyeeeee





No comments:

Post a Comment