Thursday, 1 March 2012

Monthly Test -.-

Assalamualaikum kawan... How was your day? Me was fine. And now aku dah okay dah, dah takde problem dah. Pasal class pun dah okay dah. I already feel comfortable with my new class very much. Eceh speaking pulak opssss sorry, hm dioarg semua baik. Yg penting best lah hehe.


*PelajarAnnoying.jpg*

Minggu lepas monthy test kan.... And my result agak tak membe-rang-sang-kan lah. Well, first test baru kot. Yg penting addmath aku failed, mmg dah boleh agak dah hahaha. Tu jelah failed, the rest alhamdulilah semua lulus tapi agama and sejarah belum tahu lagi.

Account lulus tauuuuuuu  *muka bangga sendiri* And I got A+ for Ekonomi Asas fuyooo soalan senang mmg ah. Majoriti class aku semua dapat A+ tau. And english pun dapat A jugak, tapi tu pun macam tak puas hati sangat. Soalan senang macam gitu pun banyak salah. K...

Aku tak sangka BM aku dapat B je tau. Okay aku pelik sgt, pelik okay. Pastu apa lagi eh? K tu jelah kot that I wanna share with you all. Doakan aku dapat keputusan yg lebih baik next exam okay? 

Kbyeeeeee xx

No comments:

Post a Comment